Politika 

SNS u Kraljevu osuđuje verbalne napade opozicije na predsednika Vučića

Gradski odbor Srpske napredne stranke osuđuje verbalne napade opozicije na predsednika države Aleksandra Vučića zbog njegovih izjava prilikom nedavne posete Kraljevu, kada je iskoristio priliku da obiđe i radove na izgradnji turske fabrike „Eurotay“.

I ovoga puta, svojim grubim i neprimerenim izjavama i rečnikom koji dolikuje gubitnicima, opozicija pokazuje svoju nemoć. Poraženi činjenicom da ih narod neće na izborima, jedino što im preostaje jeste da kritikuju javno i po društevnim mrežama, sve ono što sadašnja vlast, Srpska napredna stranka i pre svih – Aleksandar Vučić, čine za srpski narod, a svedoci smo svi, i za naše Kraljevo.

Kome smeta to što je predsednik Vučić izrazio lično zadovoljstvo jer će u ovoj fabrici biti zaposlene žene u četrdesetim i pedesetim godinama? Znaju li oni da su to nečije majke, supruge, sestre? Znaju li ti kritičari svega što je dobro, koliko je nepravde učinjeno baš tim ženama jer im do sada, sve pretdohne vlasti, nisu davale šansu da se profesionalno ostvare. Zašto javno ne osudite istorijsku krađu države koju je vodila prethodna vlast i koja je ostavila bez posla čitave porodice?

Gospodo iz opozicije, podsećamo vas da su zahvaljujući odgovornoj politici Aleksandra Vučića brojni investitori u Srbiji otvorili fabrike i zaposlili na hiljade ljudi, da je u Srbiji prepolovljena nezaposlenost, da je dinar najstabilniji ikada do sada, da je inflacija najniža u poslednjih 50 godina… Još jednom vas podsećamo i na to da, upravo zahvaljujući Aleksandru Vučiću, Kraljevo dobija 2 nove fabrike koje će u narednom periodu zaposliti više od 6 000 naših sugrađana, da će biti otvoren civilni aerodrom u Lađevcima, da počinje izgradnja auto puta od Čačka prema Kraljevu i dalje prema Kruševcu.

Kruna svega toga je duboko poštovanje građana Srbije koji su 21. oktobra došli u Kraljevo da pozdrave predsednika Vučića, a njih je bilo oko 20 000 i više od 50 odsto svih onih koji od izbora do izbora glas daju politici napretka, razvoja, mira i stabilnosti, politici koju hrabro i dostojanstveno vodi Aleksandar Vučić. Jer građani Srbije ne žele one koji podržavaju govor mržnje i pozivaju na linč predsednika i premijera države.
Zbog svega što predsednik Srbije čini za naš grad, Gradski odbor Srpske napredne stranke Kraljevo predlaže da Aleksandar Vučić bude počasni građanin Kraljeva, grada koji će konačno dobiti zasluženo mesto na privrednoj karti naše zemlje.

 

Share

Povezani postovi