Vi ste ovde
Najčitanije Turizam 

“Vrnjačke terme”, novi bazeni sa mineralnom vodom

Ovog leta u Vrnjačkoj Banji počeo je da radi novi kompleks bazena “Vrnjačke terme” koji se nalazi u blizini izvora Slatina. Iako u banji već postoji jedan opštinski bazen građen sedamdesetih godina i više privatnih bazena, “Vrnjačke terme” brzo su privukle posetioce. Njima je ovde na raspolaganju bazen dubine 1.80 metara, dva bazena dubine 1.40 metara i bazen za decu.

Kako saznajemo od Banjčana, bazeni su sa termomineralnom vodom koja se redovno hloriše a izgradio ih je vlasnik akva parka “Ždrelo” kod Petrovca na Mlavi.

Na ovim bazenima sve je potčinjeno opuštanju, odmoru, lečenju i uživanju u bogatstvima koje nam priroda pruža. Tako je gostima na raspolaganju i lekovito blato iz Jošaničke banje koje leči reumatske i kožne bolesti i snižava krvni pritisak, kao i tuš sa lekovitom vrnjačkom mineralnom vodom.

Vrnjačke terme dodatno su upotpunile sve raznovrsniju ponudu Vrnjačke Banje, koja je sa svojim prelepim parkovima i prijatnom klimom pravo mesto za beg od vrućine, relaksaciju i rekreaciju u zdravom, prirodnom okruženju.

Related posts