Politika 

SNS garant stabilnosti penzionog fonda

Srpska napredna stranka u Kraljevu ima preko sedam stotina članova koji su penzioneri, izjavio je Dragan Stevanović, predsednik Saveta penzionera Gradskog odbora SNS-a u Kraljevu, i dodao da su svi oni patriote, humanisti, lojalni i odgovorni građani.

“Penzioneri su najsavesniji deo društva. Oni su svojim pozajmicama spasili Srbiju u njenim najtežim danima i time doprineli da ekonomski sistem bude stabilizovan i sačuvan. Srbija se uspravila. Penzioni fond je stabilizovan a zahvaljujući SNS- u i predsedniku Vučiću, koji je obećao da će vratiti pozajmice, dug penzionerima je vraćen,” ističe Stevanović.

On podseća da su penzioneri ovog meseca dobili jednokratnu pomoć od 5 000 dinara, a od Nove godine godine penzije će biti povećane za 5,4 % i biće usklađivane po švajcarskom modelu.

“Sa Srpskom naprednom strankom mi imamo i ekonomsku i političku sigurnost i nema straha da će penziona primanja ikada više biti dovedena u pitanje, kao što je to bilo za vreme nekih drugih vlada. SNS i Aleksandar Vučić su garancija da će dostojanstvo penzionera i u budućnosti biti dobro čuvano,” poručio je Stevanović.

Share

Povezani postovi