Društvo 

Ministar Stefanović zadovoljan stanjem bezbednosti u Kraljevu

“Zadovoljan sam stanjem bezbednosti na teritoriji Policijske uprave Kraljevo. Od jula prošle godine imamo smanjenje stope kriminaliteta, nije bilo izvršenja teških krivičnih dela, uz dobar operativni rad policije, što znači da policija vlada situacijom na terenu i ne dozvoljava jačanje kriminala. Kao društvo moramo intenzivnije da radimo na smanjenju maloletničkog kriminala uz uključivanje svih institucija Republike Srbije,” izjavio je ministar unutrašnjih poslova Srbije dr Nebojša Stefanović tokom posete Policijskoj upravi u Kraljevu.

Stefanović je istakao i da je jedan od ciljeva Ministarstva nastavak opremanja svih pripadnika MUP-a sa novim uniformama, opremom i svim onim što pomaže njihovom efikasnijem radu.

“Očekujem da Policijska uprava u Kraljevu nastavi sa ovako dobrim radom i da svakodnevno nalazite nove načine u suprotstavljanju kriminalu, jer ne želim da se bilo koji kriminalac u Srbiji oseća sigurno. Svako ko se bavi kriminalom mora da strahuje od zakona,” poručio je Stefanović, koji je obišao i Policijsku stanicu Vrnjačka Banja.

Ministar se sastao i sa gradonačelnikom Kraljeva dr Predragom Terzićem i pohvalio dobru saradnju lokalne samouprave i Policijske uprave koja doprinosi većoj bezbednosti građana.

Foto: MUP Srbije

Share

Povezani postovi