Politika 

Naprednjaci: Brinemo o potrebama građana

U kraljevačkom naselju Sijaće polje završeno je asfaltiranje dva kraka Baštovanske ulice ukupne dužine oko četiri stotine metara i urađena je kanalizaciona mreža. To je i poslednja ulica koja je u toku ove građevinske sezone asfaltirana u Kraljevu.

“U prethodnoj godini na teritoriji mesne zajednice Zelengora urađeno je mnogo toga, asfaltirano je osam ulica i urađene su dve kanalizacije, a sve to najviše zahvaljujući predsednici mesne zajednice, gospođi Polki Krstić i Srpskoj naprednoj stranci,” rekla je Dragica Janićijević Popović, sekretar mesne zajednice Zelengora 1.

Pomenuta mesna zajednica jedna je od najvećih u Kraljevu i u njoj živi 23 000 građana. Svako infrastrukturno ulaganje meštanima mnogo znači pa je asfaltiranjem Baštovanske ulice značajno poboljšan kvalitet života oko četrdeset porodica koje tu žive.

“Decu smo slali leti u čizmama u školu. Sada je asfaltirana ulica i urađena kanalizacija i konačno ličimo na pravo prigradsko naselje u kome može udobno da se živi,” kaže meštanin Ljubomir Nešović.

Investicija u Sijaćem polju vredna je tri miliona dinara, a predsednica mesne zajednice Polka Krstić ističe da Srpska napredna stranka uvek nastoji da odgovori potrebama građana i da će već početkom naredne građevinske sezone u Sijaćem polju biti asfaltirano još nekoliko ulica i urađena još jedna kanalizaciona mreža.

Share

Povezani postovi