Politika 

Selo Cvetke primer brige SNS-a o svakom građaninu Kraljeva

“Srpska napredna stranka od prethodnih izbora 2016. godine svakodnevno radi na poboljšanju životnog standarda građana Srbije i njihove bezbednosti,” ističe Stefan Tomašević, poverenik Srpske napredne stranke u Mesnom odboru Cvetke u Kraljevu. On naglašava da je Kraljevo u tom periodu oživelo jer su otvorene dve fabrike koje će zaposliti sedam hiljada ljudi, otvoren je Aerodrom Morava i počela je gradnja Moravskog koridora.

Pored pomenutih velikih infrastrukturnih projekata realizovan je i veliki broj malih projekata u kraljevačkim selima. U selu Cvetke projekti su realizovani uprkos činjenici da predsednik te Mesne zajednice nije iz Srpske napredne stranke već iz jedne opozicione partije, jer je sa njim, u interesu svih meštana sela, ostvarena saradnja.

“Uz pomoć Srpske napredne stranke i zalaganjem ovih ljudi koji su danas pored mene, asfaltiran je tzv. Carski put koji vodi ka kraju Divljaci, u ukupnoj vrednosti deset miliona dinara, bez učešća građana. Asfaltiran je i Vranića put, takođe u tri etape, sa učešćem građana od 15%, ukupne vrednosti oko pet miliona dinara. Saniran je krov na Osnovnoj školi Dragan Đoković Uča, za šta je izdvojeno nešto više od 800 000 dinara. Za podsticaje u oblasti poljoprivrede utrošeno je preko šest miliona dinara. Oživeli smo uz pomoć meštana i fudbalski klub “Jovo Kursula”, otkupljeno je zemljište za fudbalski teren i uređeni su teren i propratni objekat,” ističe Stefan.

 

On dodaje da je u ovoj godini planirana rekonstrukcija Doma kulture, za šta je u budžetu grada opredeljeno 500 000 dinara, kao i popravka asfaltnog puta koji vodi ka porodicama Kursulić, Čolović, Vuković i Protić, koji je znatno oštećen u poplavama prošle godine. Ove godine, kako naglašava, trebalo bi da počne i izrada Generalnog urbanističkog plana sela Cvetke, što je osnova za rešavanje svih infrastrukturnih problema, a pre svega za rešavanje problema vodosnabdevanja.

 

“Da bi se sve to ostvarilo potrebna je pobeda Srpske napredne stranke na predstojećim izborima i mi u nju verujemo,” poručuje Stefan.

Share

Povezani postovi