Društvo 

Otvoren novi objekat tržnog centra Nest

U Kraljevu je danas otvoren drugi objekat tržnog centra Nest, u ulici Dušana Popovića 41b, u Ribnici. Otvaranju su prisustvovali predstavnici kompanije RC Europe, u čijem vlasništvu je tržni centar, i predstavnici grada Kraljeva koji su pomogli da novi objekat bude izgrađen za svega nekoliko meseci. Menadžerka kompanije RC Europe simbolično je uručila gradonačelniku Kraljeva ključeve novog tržnog centra.

“Ovaj ključ simbolički ne samo da pokazuje otvaranje novog tržnog centra u Ribnici, već predstavlja uvod u otvaranja koja će u Kraljevu nastupiti uskoro. Mi smo mnogo radili i sada nam predstoji da konačno uberemo plodove svog rada,” rekao je gradonačelnik Kraljeva Predrag Terzić i najavio da će uskoro biti i otvaranje rekonstruisane ambulante u Ribnici i prve dve zgrade stanova za snage bezbednosti.

On je istakao da otvaranje novog tržnog centra u Kraljevu potvrđuje da kupovna moć Kraljevčana raste, da se sve više građana zapošljava i da imamo sve više novca koji ćemo trošiti u ovakvim tržnim centrima.

Novi objekat tržnog centra Nest ima 4800 kvadratnih metara poslovnog prostora, a objekti Nest 1 i Nest 2 zajedno imaju 9800 kvadrata.

“Danas je otvoreno nekoliko lokala, neki su bili sprečeni zbog vanrednog stanja, ali većina će biti otvorena do kraja maja, osim lokala Pepco koji će biti otvoren krajem godine,” rekla je Bojana Koljenšić, lizing menadžer kompanije RC Europe.

Danas su počeli da rade lokali New Yorker, Đak, Jysk, Lilly i Gigatron, sutra će biti otvoren lokal Opposite obuće, a do kraja meseca Katrin, Dexy Co i menjačnica Exclusive change. Novootvoreni lokali pripremili su posebne popuste koji će trajati do kraja ove nedelje.

Share

Povezani postovi