Turizam 

Boravak u Kraljevu uz organizovane rakijske ture


U ulici Gočkoj 9, u naselju Ribnica u Kraljevu, očekuje vas jedinstveni spoj tradicionalnog i modernog. U komfornom i prijatnom ambijentu Galerije Gegula, posetioci mogu da degustiraju rakije Gegula, proizvedene na tradicionalan način u selu Bukovica kod Kraljeva i slušaju o kulturi ispijanja rakije, a oni koji planiraju da poslovno ili turistički u Kraljevu provedu više dana imaju na raspolaganju udoban smeštaj u luksuznim i potpuno opremljenim apartmanima Boss i President.

Ovde u Galeriji Gegula organizujemo rakijske ture gde ljudi imaju priliku da u grupama dođu i uz meze probaju četiri vrste naših najboljih rakija a apartmani na spratu su proširenje naše osnovne delatnosti. Imamo u ponudi dva apartmana, jedan je površine 80 kvadratnih metara i kapaciteta 2+1, a drugi površine 100 metara kvadratnih i kapaciteta 4+2 osobe,” ističe Nevena Predović, diplomirani ekolog turizmolog, predstavnik službe marketinga preduzeća Gegula, i dodaje da apartmani imaju pet zvezdica i kompletno su opremljeni za duži boravak. 

Ubacili smo ih na booking, bookaweb i airbnb, kao i na naš sajt apartmani-helga.rs gde su telefoni putem kojih se može zakazati boravak uz rakijsku turu istovremeno,” pojašnjava naša sagovornica.

Domaćini ističu da se apartmani nalaze na tihoj lokaciji, idealnoj za odmor i za obilazak kulturno-istorijskih znamenitosti, verskih objekata i prirodnih lepota Kraljeva i okoline. 

U cenu boravka uključene su i rakijske ture koje podrazumevaju degustaciju najboljih Gegula rakija, medovače, kruškovače, dunjevače i šljivovice, a ovo preduzeće, koje je nosilac brojnih nagrada i priznanja, u svom asortimanu ima i razne druge voćne rakije, pa čak i rakiju Zlatija oplemenjenu jestivim dvadesetčetvorokaratnim listićima zlata. Rakije su upakovane u lepo dizajniranu ambalažu i izložene u Galeriji Gegula. Domaćini kažu da je Galerija Gegula uvek otvorena za one koji žele da dođu i upoznaju kulturu ispijanja rakije a zahvaljujući novim luksuznim apartmanima sada je to omogućeno i poslovnim putnicima i turistima koji posećuju Kraljevo.

Share

Povezani postovi