Najčitanije Privreda 

Otvoren LIDL u Kraljevu

U Karađorđevoj 153 u Kraljevu, jutros u 8 časova otvorena je prva Lidl prodavnica u Kraljevu koja, kako u ovoj kompaniji ističu, potrošačima nudi odabrane proizvode sa najboljim odnosom cene i kvaliteta.

„Nakon pet godina uspešnog poslovanja Lidla u Srbiji i sticanja poverenja velikog broja potrošača, danas imamo zadovoljstvo da otvorimo i našu prvu prodavnicu u Kraljevu. Ovo je 70-ta Lidl prodavnica u Srbiji i za nas je to veliki uspeh. Za sve posetioce ove prodavnice u Kraljevu u narednim danima tradicionalno smo pripremili posebne cene i sniženja u narednih nekoliko nedelja “, ističe Jasmina Šrndić rukovodilac Korporativnih komunikacija u kompaniji Lidl Srbija.

Vrpcu su svečano presekli predstavnici kompanije Lidl i gradonačelnik Kraljeva, Dr Predrag Terzić, a nakon toga prvi kupci, koji su nestrpljivo čekali taj trenutak, pohrlili su da, kako nam je rekla jedna starija gospođa, pogledaju ponudu i pazare, u njenom slučaju namirnice.

Građani Kraljeva su dugo iščekivali dolazak Lidla u naš grad, a kada smo najavili otvaranje, nestrpljenje je postalo još veće. Veoma je značajno to što će Lidl pružiti širi izbor Kraljevčanima, a još važnije to što ovde vidimo i nemačke proizvode najvišeg kvaliteta, ali i proizvode naših, domaćih proizvođača koji se zahvaljujući Lidlu, izvoze i u druge zemlje“, kaže gradonačelnik.

Otvaranjem prodavnice, Lidl je zaposlio 30 novih kolega iz Kraljeva, koji će imati sve benefite koje Lidl pruža svojim zaposlenima, kao što su privatno zdravstveno osiguranje pod jednakim uslovima za sve i svaki minut plaćenog prekovremenog rada.

U kompaniji Lidl ističu da veliku pažnju posetilaca privlači ponuda Deluxe i Favorina asortimana koja je aktuelna u svim Lidlovim prodavnicama u periodu praznika. To su proizvodi idealni za slavsku ili prazničnu trpezu, kao i veliki broj različitih slatkiša u božićnom duhu.

Pri otvaranju prvih prodavnica u određenom gradu, Lidl Srbija tradicionalno u prvoj nedelji rada, kroz donaciju „Bebine čarobne kutije“ svim novopečenim majkama, želi da olakša početak roditeljstva. Ovog puta, to će učiniti za sve porodilje iz Opšte bolnice „Studenica“ u Kraljevu, u periodu od 7. do 13. decembra. U pitanju je paket Lidlovih proizvoda za mame i bebe za ugodnije prve dane roditeljstva.

U isto vreme, Lidl Srbija je otvorio i svoju prvu prodavnicu na Zlatiboru, čime je svoju mrežu prodavnica u Srbiji dodatno proširio i sada ih ukupno ima 70.
Radno vreme Lidl prodavnice u Kraljevu je od 8-22h. Snabdevena je sa 2800 artikala od kojih je oko 600 proizvedeno u Srbiji. Raspored i sadržaj prodavnice u Kraljevu, isti je kao i u drugim prodavnicama u Srbiji, što je praksa u ovoj kompaniji, sa ciljem da se kupci u svakoj prodavnici brzo i lako snalaze. Takođe, kako saznajemo od predstavnice Lidl kompanije, umesto deset i više artikala jednog proizvoda, Lidl je ponudu sveo na dva ili tri odabrana artikla, upravo kako bi kupci brže i lakše kupovali.



Kompanija Lidl, kao deo nemačke Švarc grupe (Schwarz Gruppe), predstavlja jednog od vodećih prehrambenih trgovinskih lanaca u Nemačkoj i Evropi. Posluje u 32 zemlje širom sveta, sa oko 12.200 prodavnica, kao i više od 220 logističkih centara i skladišta u 31 zemlji sveta.
U Srbiji Lidl je prisutan od oktobra 2018. godine.

Share

Povezani postovi