Politika 

Odbojkaški trener Milan Žarković podržao listu “Kraljevo ne sme da stane”

Kada bih rekao da je Milan iz Kraljeva, on bi me ispravio i rekao “nisam iz Kraljeva, ja sam iz Žiče.” Kada bih rekao da je to jedan od najboljih odbojkaških trenera u Srbiji Žare bi dodao “i magistar elektrotehnike.” Kada bih rekao da je to čovek koji je unosio pozitivan duh u svaku ekipu koju je trenirao, koji je posvećen svom poslu, koji je brinuo o mladima, i ponašao se kao otac prema mladim igračima, sigurno da ne bih pogrešio,” rekao je o proslavljenom odbojkaškom treneru Milanu Žarkoviću, gradonačelnik Kraljeva Dr Predrag Terzić. 

Milan Žarković je već punu deceniju trener odbojke na univerzitetu na Havajima, a u Srbiju je sada došao da bi glasao na izborima i podržao liste “Srbija ne sme da stane” i “Kraljevo ne sme da stane”.

Gradonačelnik koji je obrazovan, koji je doktor nauka, ukazao nam je da je dostojan da i dalje bude tu, da to bude još nekoliko dana, pa još nekoliko godina i sve dok budemo u uzlaznoj putanji. Predsednik i ova stranka podržavaju ono što je dobro u Srbiji. Mnoge vlasti su se smenjivale u prethodnih četrdeset godina i nijedna nije uspela da stigne od Beograda do Kraljeva. Ja sam bio na prvoj konferenciji kod hotela Moskve ali se nisam tada učlanio, nisam ni sada, ali i ja i moja porodica svim srcem podržavamo ovu politiku,” kaže Žarković i dodaje da se nikada u sport nije ulagalo ovoliko dok nije došla Srpska napredna stranka sa svojim partnerima.

Gradonačelnik je istakao da je ponosan što je Milan došao da podrži politiku Srpske napredne stranke i podsetio da je on čovek koji je svuda promovisao srpsku tradiciju, kulturu i istoriju i nastojao da našu zemlju i našu odbojku predstavi na najbolji mogući način. Ljudima je prepoznatljiv i po tome što je dirigovao orkestru koji je svirao “Marš na Drinu” na Havajima.

Share

Povezani postovi