Privreda 

Podrška mladima

U Kraljevu je počeo drugi ciklus trodnevnih edukativnih radionica, u okviru kojih će više od 60 nezaposlenih mladih tokom juna steći nove lične i poslovne veštine ključne za lakše zaposlenje.

Polaznici imaju priliku da uče o uspešnoj komunikaciji, poslovnoj administraciji, upravljanju projektima, pripremi poslovnih planova, kao i tome kako da lakše dođu do željenog posla. Radionice se održavaju u okviru nacionalnog programa Coca-Cola podrška mladima, koji se realizuje u 10 gradova Srbije.

Program je pokrenula kompanija Coca-Cola HBC Srbija u saradnji sa Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Nacionalnom službom za zapošljavanje, NALED-om i opštinama u kojima se sprovodi.

Program će tokom 2017. godine u Srbiji proći čak 1.000 mladih, a edukativne radionice vode sertifikovani stručnjaci sa velikim iskustvom, kao i menadžeri kompanije koji će biti u ulozi mentora.

Radionice se održavaju tokom maja i juna u Ćupriji, Kraljevu, Šidu, Aleksincu i Smederevskoj Palanci, a tokom septembra i oktobra u Kovinu, Prijepolju, Novom Pazaru, Prokuplju i Leskovcu.

Share

Povezani postovi