Politika 

SNS u Kraljevu zadovoljan postignutim u 2018. godini

“Srpska napredna stranka Kraljevo ispraća 2018. godinu zadovoljna onim šta je urađeno za Kraljevo i naše sugrađane. Većinu predizbornih obećanja smo ispunili: doveli smo u naš grad 2 velike fabrike: „Tay korporaciju“ i „Leoni“, gde će se zaposliti više hiljada lica. Asfaltirali smo nekoliko kilometara ulica na teritoriji celog grada, otvorili novi vrtić na Beranovcu, kao i nov paviljon na Goču, donacijom obezbedili nov skener za kraljevačku bolnicu.

Subvencionisali smo poljoprivrednike sa 27 miliona dinara, uložili u vodoprivredne objekte 300 miliona dinara. Godina koja je za nama ostaće upamćena po organizovanju velikih sportskih takmičenja: Svetski odbojkaški turnir, Dejvis kup. Započeli smo renoviranje Atletskog stadiona…

2018.godina ostaće upamćena po izvanredno organizovanoj vojnoj akciji“ Zajednički udar“ kojoj je, pored predsednika Srbije Aleksandra Vučića, prisustvovao vrh države i Republike Srpske, a potom kao nagrada za rad i postignute rezultate, veličanstven skup povodom desetogodišnjice postajanja Srpske napredne stranke. Toga dana, 21. oktobra, oko 20 hiljada ljudi iz cele Srbije došlo je da proslavi na veličanstven način rođendan stranke.

Ponosni smo na svoje mnogobrojno članstvo koje smo obilazili, pomagali kroz humanitarne akcije tamo gde je bilo neophodno.

Iako smo često bili meta onih koji nisu pristalice naše politike, dostojanstveno smo se odupirali nepravednim optužbama i samo svojim delima pokazali smo narodu da je naša ideja vodilja: politika mira, upravo ona koju vodi i naš predsednik Aleksandar Vučić. Ta politika se naročito ogleda u njegovim nastojanjima da održi mir i stabilnost na Kosovu i Metohiji i da se samo pregovorima vredi boriti za bezbednost naroda na Kosovu.

Pred nama je godina u kojoj nastavljamo odlučno da sprovodimo ideje zbog kojih nepunu deceniju ubedljivo pobeđujemo na izborima. Otvorićemo još mnogo novih radnih mesta u Kraljevu, aerodrom, bazen, sportske hale i terene, gradićemo auto put Preljine – Pojate, kao i druge puteve, istovremeno trudeći se da sa političkim oponentima negujemo dobre odnose, zasnovane na toleranciji i poštovanju drugačijeg mišljenja.

Svim sugrađanima, članovima i simpatizerima Srpske napredne stranke, čestitamo predstojeće novogodišnje i božićne praznike sa željom da ih prati lična, porodična i profesionalna sreća.”
Navedeno je u saopštenju Gradskog odbora Srpske napredne stranke Kraljevo.

Share

Povezani postovi