Politika 

“Štitimo institucije i volju naroda” poručuje vlast u Kraljevu

Odbornici Srpske napredne stranke u Kraljevu i njihovih koalicionih partnera Socijalističke partije Srbije i Pokreta socijalista, kao i gradonačelnik Kraljeva i gradski većnici, danas su odlučno podržali predsednika Republike Srbije i republičke institucije u borbi protiv nasilja koje se dešava na ulicama Beograda i koje se može desiti i u drugim gradovima Srbije. Oni će, kako ističu, u prostorijama Gradske uprave Grada Kraljeva organizovati dežurstvo koje će trajati dvadeset četiri časa, dokle god bude postojala potreba za tim.

“Na nasilje se ne odgovara nasiljem. Između nekih drugih načina borbe mi smo se opredelili za ovaj i mislimo da je prikladan,” ističe predsednik Skupštine grada Kraljeva Nenad Marković.

U ime koalicije u Kraljevu on je naglasio da će se odlučno boriti protiv onih koji žele da nasiljem izmene volju građana i dodao da očekuje da će da pobedi pristojna Srbija.

“Mi ćemo svoju snagu pokazati 19. u Beogradu. Odavde će krenuti ozbiljan broj ljudi i daće podršku normalnoj i pristojnoj Srbiji, a ne nasilnoj. Biće to mirna porodična šetnja naših prijatelja, rodbine, naše dece,” poručio je Marković.

Share

Povezani postovi