Politika 

Odbornici u Kraljevu obustavili dežurstva

Odbornici Srpske napredne stranke obustavili su dežurstva u zgradi Gradske uprave Kraljeva koja su, kako ističu, trajala od petka do nedelje u 20 časova.

“Tamo gde smo mi ovih dana bili bilo je mesta za sve dobronamerne odbornike, pa čak i opoziciju, za sve koji bi da od huligana zaštite ono što je opšte, naše i dobro ovog grada,” rekao je predsednik odborničke grupe Srpske napredne stranke u Kraljevu Miloš Milišić.

On je naglasio da su dežurstva obustavljena jer su institucije sačuvane a opozicija je na mitingu u Beogradu pokazala da ima veoma malo uporište u narodu.

“Pokazali su da Boško Obradović, Đilas i Vuk Jeremić pucaju iz praznih pušaka. Miting koji će se dogoditi u petak u Beogradu pokazaće, zbog prisustva velikog broja ljudi i velikog uporišta u biračkom telu, da su Srpska napredna stranka i njen predsednik Aleksandar Vučić, Vuk Mandušić. Zašto? Zato što će u rukama Mandušića Vuka, kako kaže Njegoš, svaka puška biti ubojita. To što sam rekao, ima naravno simbolički i politički smisao,” ističe Milišić.

Milišić je istakao da je opozicija na protestima u Kraljevu do sada pokazala civilizovano ponašanje i da se nada da će tako da bude i ubuduće, jer kako ističe oni imaju običajno i ustavno pravo da protestuju ali ne i da razbijaju imovinu grada.

Omladina Srpske napredne stranke ističe da je Kraljevo grad gde se otvaraju nova radna mesta i gde sve više mladih ostaje da živi i radi. Oni pozivaju mlade Kraljevčane i sve zainteresovane građane da se, u borbi za zajedničku bolju budućnost, okupe u petak 19. aprila u 12 časova kod pasarele u Kraljevu, gde je obezbeđen autobuski prevoz do Beograda. Za odlazak na miting u Beogradu građani se mogu prijaviti i u prostorijama Srpske napredne stranke, na Trgu srpskih ratnika u Kraljevu.

Share

Povezani postovi