Društvo 

Besplatne radionice za mlade u Jagodini

Grad Jagodina doneo je odluku da podrži i aktivno učestvuje u nacionalnom projektu ’’Coca-Cola podrška mladima’’, koji mladima u Srbiji od 18 do 30 godina omogućava da unaprede svoje lične i profesionalne veštine kako bi lakše došli do zaposlenja. Program se sprovodi u vidu trodnevnih, besplatnih, interaktivnih radionica, a polaznici će imati priliku da sa sertifikovanim stručnjacima unaprede svoje veštine kroz praktična znanja koja će im pomoći u potrazi za poslom.

U prethodne dve godine realizacije projekta, preko 1.500 mladih je prošlo kroz fizičke radionice Coca-Cola podrška mladima održane u 24 grada širom Srbije, a preko 20% njih se zaposlilo samo dva meseca po završetku ove edukacije.

Ovaj projekat, pod nazivom Coca-Cola podrška mladima treću godinu za redom realizuje kompanija Coca-Cola HBC Srbija (u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje, Ministarstvom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, NALED-om i Nacionalnom asocijacijom kancelarija za mlade).

Program je sjajna prilika za studente završnih godina i sve mlade koji su u potrazi za poslom da nadograde svoja znanja o pisanju biografije, razgovora za posao, pisanja biznis plana i unaprede veštine komunikacije, vežbaju javni nastup sa sjajnim trenerima i stvore nove kontakte i poznanstva.

Prvih 30 kandidata koji se najbrže prijave i koji ispunjavaju uslove konkursa učestvovaće u radionici koja će se održati u periodu od 09. do 11. oktobra 2019.godine u Sportskoj hali Jassa. Dodatne informacije u vezi sa prijavom zainteresovani mogu da potraže na linku: http://coca-colapodrskamladima.com/

Share

Povezani postovi