Društvo 

Novogodišnji koktel za “obične ljude”

U sportskoj hali JASSA u Jagodini, predsednik Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma, priredio je tradicionalni novogodišnji koktel pod motom “Za zdravu i srećnu porodicu”, kome je prisustvovalo oko 6.200 Jagodinaca i to privrednici, poljoprivrednici, radnici, sindikalci, penzioneri, studenti, predstavnici Srpske pravoslavne crkve, policije, vojske, pravosudnih organa, zanatlije, zdravstveni, prosvetni, kulturni radnici… Koktelu su prisustvovali i ministri u Vladi Srbije Aleksandar Antić i Branko Ružić, zamenik predsednika Pokreta snaga Srbije Dragomir Karić, otac Novaka Đokovića, Srđan Đoković i drugi.

“Bio sam na nekoliko koktela u Beogradu i tamo viđam uvek iste ljude, političare i bogate. Ali mi smo u Jagodini navikli da se družimo sa običnim ljudima. Običan čovek treba da oseti šta je novogodišnji koktel, a ne samo oni koji se bave politikom ili imaju mnogo para,” rekao je Marković i najavio da će u Jagodini biti otvorena fabrika aviona kompanije “Aero east”, Milorada Matića, koji je preselio proizvodnju iz Kraljeva u Jagodinu.

“Izvozićemo avione iz Jagodine u Ameriku na kojima će pisati City Jagodina,” kazao je Marković.

“Takođe, 5. januara ćemo u Jagodini otvoriti i skijalište. Meteorolozi kažu da tada neće biti snega, ali u Jagodini će ga biti, ne sa neba već veštačkog. I biće besplatno za Jagodince i biće im na raspolaganju i oprema,” najavio je predsednik Skupštine grada Jagodine.

“Jagodina ima Akva park, Zoo vrt, Muzej voštanih figura, a sledeće godine imaće i dve kule koje će izgraditi BK grupa Bogoljuba Karića i u kojima će kvadrat stana koštati 499 evra, odnosno 200 evra jeftinije po kvadratu od sadašnjih tržišnih cena, što znači da će jedna porodica na stanu od 60 kvadrata uštedeti 12.000 evra,” istakao je Dragan Marković Palma i zahvalio se kompaniji Karić.

Izvor: Telegraf.rs

Foto: Promo

Share

Povezani postovi