Društvo 

Vrnjačka Banja dobija dva kružna toka

Vrnjačka Banja uskoro će dobiti dva kružna toka na prometnim i nebezbednim saobraćajnicama, najavljuje direktor Opštinske stambene agencije Branislav Bežanović.

„Od 15. aprila, počinjemo radove na dva kružna toka, jedan kod hotela Tonanti (bivši hotel Slavija) i drugi kod JKP „Beli Izvor””, rekao je on u izjavi koju je objavio zvanični sajt Vrnjačke Banje.

Kako je navedeno, oba kružna toka biće završena do 14. jula za Dan opštine, a za tu investiciju kao i za asfaltiranje lokalnih ulica i puteva biće izdvojeno oko sto miliona dinara.

Takođe, zvanični sajt opštine Vrnjačka Banja prenosi da je u Ministarstvu trgovine, turizma i telekomunikacija potpisan Ugovor za rekonstrukciju glavne ulice u Vrnjačkoj banji, vredan 67 miliona dinara. Iz budžeta opštine Vrnjačka Banja za tu investiciju biće izdvojeno 27 miliona dinara.

Rok za završetak rekonstrukcije je 50 dana od potpisivanja ugovora. Rekonstrukcijom glavne vrnjačke ulice obuhvaćeno je postavljanje novih savremenih ploča, klupa i mobilijara.

Kako je navedeno, osim 67 miliona u promenadu, u uređenje užeg centra Vrnjačke Banje do sada je uloženo 43 miliona dinara u pešačke staze i izgradnju vodopada na Crkvenom brdu.

Izvor i fotografija: vrnjackabanja.gov.rs

Share

Povezani postovi