Društvo Najčitanije 

Prvi let iz Kraljeva do Beča 17. decembra

Danas počinje prodaja karata za letove izmedju Kraljeva i Beča, a prvi let sa aerodroma “Morava” ka austrijskoj prestonici biće obavljen 17. decembra, saopštila je kompanija Air Serbia.

“Letovima iz Kraljeva, Er Srbija proširuje svoju ponudu. Aerodrom ‘Morava’ postaje naš treći matični aerodrom u Srbiji i on je namenjen pre svega putnicima iz regiona Zapadne Srbije i Šumadije. Posle pokretanja linije za Beč, putnici mogu da očekuju i uvodjenje redovnih letova za Grčku”, rekao je generalni direktor Er Srbije Dankan Nejsmit.

Nacionalna avio-kompanija leteće iz Kraljeva ka Beču i Solunu na osnovu rezultata tendera za obavljanje usluga redovnog vazdušnog prevoza na linijama od javnog interesa koji je raspisala Vlada Srbije.

Istaknuto je da će linija za Beč funkcionisati tokom cele godine, dva puta nedeljno tokom zime i tri puta nedeljno preko leta, dok će linija za Solun biti sezonska, sa dva leta nedeljno tokom leta.

Er Srbija će ka obe destinacije iz Kraljeva leteti tri puta nedeljno regionalnim ATR72 avionom.

U kompaniji Er Srbija u toku je i specijalna novogodišnja ponuda avio-karata za trideset osam destinacija koja važi do 9. decembra i odnosi se na putovanja od 13. januara do 15. juna 2020. godine.

Već od 99 evra putnici mogu da kupe povratne karte za Brisel, Bukurešt, Dubrovnik, Frankfurt, Larnaku, Ljubljanu, Rijeku, Sarajevo, Skoplje, Split, Tiranu, Beč, Zagreb i Cirih. Karte za Diseldorf, Rim i Sofiju koštaju od 109 evra, Amsterdam, Kijev, Solun i Štutgart od 119 evra, a za Milano i Veneciju već od 129 evra. Praznična ponuda nacionalne avio-kompanije obuhvata veliki broj atraktivnih destinacija, a osim direktnih, putnicima su na raspolaganju i letovi sa presedanjem, uz cene povratnih karata počev od 109 evra.

Share

Povezani postovi