Društvo Najčitanije 

Gradski bazen u Kraljevu spreman za prve kupače

Ovogodišnja kupališna sezona na gradskom bazenu u Kraljevu počinje  u subotu 17. juna i trajaće do 31. avgusta. Na dan otvaranja bazena, u subotu, ulaz će biti besplatan za sve posetioce, a tokom sezone dnevna karta koštaće 300 dinara, a mesečna 4000. Bazen će za kupače biti otvoren svakog dana od 11 do 18 časova, a u skladu sa vremenskim prilikama biće organizovano i noćno kupanje.

“Voda na gradskom bazenu je godinama unazad najčistija što možemo da zahvalimo radnicima Sportskog centra Ibar koji svakodnevno tretiraju vodu, a i našim prijateljima iz Zavoda za javno zdravlje koji vrše kontrolu ispravnosti vode. Ove godine pripremili smo i vrlo popularnu cenu karata i jeftiniji smo od svih drugih bazena u okolini,” ističe Marko Đoković, v.d. direktora Sportskog centra Ibar Kraljevo, ustanove koja gazduje gradskim bazenom.

Kupačima je ove godine na raspolaganju veći broj ležaljki nego ranije kao i tobogan koji je od prošle godine u upotrebi.

Na bazenu će i ovog leta raditi škola plivanja i škola vaterpola. Časovi plivanja biće organizovani tri puta nedeljno za decu svih uzrasta, a škola vaterpola upisuje decu koja su rođena od 2012. do 2014. godine. Upis članova vrši se na bazenu od 18 do 20h.

Share

Povezani postovi