Politika 

Vojislav Šešelj u Kraljevu

Kandidat za predsednika Srbije Vojislav Šešelj poručio je u Kraljevu da je na ovim izborima važno pobediti Aleksandra Vučića da on ne bi imao svu vlast u Srbiji, jer kako ističe, to nije dobro ni za Srbiju ni za Vučića. Šešelj pojašnjava da Vučića ne mogu da kontrolišu ni Vuk Jeremić, ni Saša Janković, čak i da budu zajedno na predsedničkom mestu. Jedini ko to može, smatra on, je onaj koji je obrazovaniji, politički iskusniji i čvršći od Vučića. “Ima li takvog?“, pitao je okupljene građane koji su uzvratili skandiranjem “Vojo, Vojo…” 

“Braćo i sestre, ako za mene glasate siguran sam da se nećete pokajati. Ja vam garantujem da ću kritikovati loše poteze vlasti, da ću vraćati loše zakone, da ću se suprodstaviti predaji Kosova i Metohije… Ja sam zapretio kada bi Vlada donela odluku da preda Kosovo i Metohiju pohapsio bih Vladu. Dok Vlada iz Beograda ne priznaje nezavisnost Kosova ono ne može biti prihvaćeno u Ujedinjenim Nacijama. Mi smo pod pritiskom da priznamo Kosovo kako bi ušli u Evropsku Uniju i zato mi moramo da se odreknemo Evropske Unije i integrišemo sa Rusijom. Jedino majka Rusija može da nam pomogne da vratimo Kosovo, prisajedinimo Republiku Srpsku i Crnu Goru i u dogledno vreme oslobodimo Republiku srpsku krajinu”, poručio je Šešelj.

Šešelj je istakao da je više puta dokazao da je spreman da se žrtvuje za svoje ideale i srpstvo, da je u četrdeset godina dugoj političkoj borbi prošao sva iskušenja i da je spreman da svoju karijeru završi vernim služenjem Srbiji i srpstvu.

On je poručio Kraljevčanima da treba obnoviti Fabriku vagona i da pitanje otvaranja aerodroma “Morava” u Lađevcima treba rešiti modelom koncesije.

 

 

Share

Povezani postovi