Kultura 

Koncert Ace Lukasa u Kraljevu

U petak 19. maja od dvadeset časova u novoj sportskoj hali u Kraljevu biće održan koncert popularnog folk pevača Ace Lukasa. Koncert je za sve posetioce besplatan.

“Grad Kraljevo će da finansira postavljanje bine i zvučne i svetlosne efekte. Sam nastup Ace Lukasa biće potpuno besplatan,” ističe gradonačelnik Kraljeva dr Predrag Terzić.

Gradski čelnici uskoro će da odluče da li će biti odštampane i pre koncerta podeljene besplatne ulaznice ili će posetioci biti propuštani bez ulaznica do popune kapaciteta hale, uz mogućnost da ne bude dovoljno mesta za sve koji dođu. Poznato je da su koncerti Ace Lukasa uvek dobro posećeni a nova sportska hala u Kraljevu može da primi oko četiri hiljade posetilaca.

U svakom slučaju biće to jedna od malobrojnih prilika da građani Kraljeva i okolnih gradova i opština potpuno besplatno uživaju u muzici ovog popularnog izvođača.

Istog dana, kako je najavljeno, u Kraljevu će na centralnom gradskom trgu biti održan maturski ples, ali saopšteno je da ta dva događaja nisu međusobno povezana.

Aca Lukas je inače druga muzička zvezda koja nastupa u novoj sportskoj hali u Kraljevu, gde je koncertne aktivnosti prošle godine otvorio pop pevač Hari Mata Hari.

Share

Povezani postovi