Društvo 

Otvoren NEST tržni centar u Kraljevu

Kao što je najavljeno na početku gradnje, u Kraljevu je 1. decembra svečano otvoren NEST tržni centar, investicija češke kompanije RC Reinvest, vredna 4,5 miliona evra. Otvaranju je prisustvovao veliki broj Kraljevčana.

“Ovaj projekat je izveden u najkraćem mogućem roku bez imalo kašnjenja. Mislim da je to dobra poruka i za budućnost Kraljeva. Radićemo brže, radićemo bolje i grad Kraljevo očekuju mnogi novi projekti,” istakao je gradonačelnik Kraljeva dr Predrag Terzić i naglasio da je srećan što će Kraljevčani konačno moći da kupuju u svom gradu bez potrebe da odlaze u moderne tržne centre u gradovima u okruženju.

U tržnom centru NEST svoje mesto našli su poznati brendovi Waikiki, Takko, Deichmann, DM, Intersport, Maxi supermarket kao i prodavnica nameštaja Nefa i Top Shop, dok je svoje radno mesto tu za sada pronašlo oko stotinu radnika.

“Svi lokali su izdati. Poslednji je u pripremi i nadamo se da ćemo ga otvoriti do početka aprila,” izjavio je direktor tržnog centra NEST Majkl Avgustin. On je najavio da će nakon Kraljeva, koji je njihov pilot projekat u Srbiji, kompanija RC Reinvest sledeće godine tržne centre otvoriti i u Užicu, Vršcu i Obrenovcu.

Povodom otvaranja, danas i naredna dva dana, kupce očekuju popusti od deset ili dvadeset posto na celokupan asortiman. Svečano otvaranje propraćeno je i brojnim zanimljivim sadržajima za najmlađe i koncertom Vivo benda i Mirne Radulović.

 

Share

Povezani postovi