Najčitanije Politika 

Pokret snaga Srbije konstituisao odbor u Kraljevu

U Kraljevu je formiran Gradski odbor Pokreta snaga Srbije. Na funkciju predsednika Gradskog odbora imenovan je Milan Štavljanin, a izbornoj Skupštini prisustvovao je Dragomir Karić, zamenik predsednika Pokreta snaga Srbije.

“Kako Bogoljub kaže, da se gradi, radi i rađa! Zato smo tu i nesebično ćemo pružiti svu moguću pomoć u dovođenju investitora, kao i u oblasti obrazovanja, kulture i sporta i naravno, ono što najviše interesuje građane Srbije, gradićemo jeftine stanove,” poručuje Dragomir Karić.

On je naglasio da je država preuzela obavezu da gradi jeftine stanove za vojsku, policiju i mlade bračne parove, a Pokret snaga Srbije će graditi stanove za sve građane, bez obzira na stepen obrazovanja, čija cena neće preći 500 evra po kvadratu.

Nakon Jagodine jeftine stanove mogli bi da grade i u Kraljevu.

“To će naravno zavisiti i od lokalne samouprave. Ja sam danas iz razgovora zaključio da na čelu sa ovako mladim, energičnim gradonačelnikom, kao što je dr Predrag Terzić, imamo sve moguće predispozicije da to stvarno bude brzo i realizovano,” ističe Dragomir.

“Program Gradskog odbora Pokreta snaga Srbije u Kraljevu baziran je na jačanju infrastrukture i privrede. Mi ćemo se pre svega baviti rešavanjem privrednih problema,” poručuje predsednik Gradskog odbora Milan Štavljanin.

On naglašava da u odboru u Kraljevu ima mnogo malih, srednjih i velikih privrednika i ljudi koji se ranije nisu bavili politikom.

Kraljevački odbor prvi put je bio osnovan 2004. godine i posle duže pauze sada je ponovo aktivan.

Share

Povezani postovi