Turizam 

Na Goču u svakom trenutku oko 250 mališana

U okviru kampa „Moj super raspust“, na planini Goč i tokom ovog zimskog raspusta, druže se i zabavljaju deca iz cele Srbije – Beograda, Novog Sada, Kragujevca, Čačka… U svakom trenutku na ovoj planini u blizini Kraljeva boravi oko 250 mališana i kapaciteti su popunjeni i u objektu Dobre vode i u Gočku.

Zip-lajn, razne umetničke i edukativne radionice, karaoke, maskenbali, razne takmičarske igre, kliskanje, šetnje… deo su aktivnosti kojima se deca bave u slobodno vreme, u cilju razvijanja kreativnosti, snalažljivosti, timskog i takmičarskog duha. To je jedan od ciljeva ovog kampa, koji se na Goču realizuje tokom zimskog i tokom letnjeg raspusta.

Najmlađi gosti Dečjeg odmarališta se igraju i druže u balon hali, ali i na otvorenim terenima. Takođe, na raspolaganju su im i lepo uređene staze za šetnju na čistom planinskom vazduhu.

Na Goču ove zime ima i nešto starijih gostiju, na pansionskom smeštaju, ali i onih koji žele da dan provedu u prirodi, uživajući u zimskim čarolijama. Svi oni priželjkuju još samo malo više snežnog pokrivača.


Share

Related posts