Dejvis kup 2. i 3. februara u Kraljevu

Dejvis kup reprezentacija posle punih pet godina ponovo igra u Srbiji, i to u Kraljevu u Sportskom centru Ibar, 2. i 3. februara ove godine.

Reprezentacija Srbije, kako je saopšteno, ima šampionske ambicije u Dejvis kupu. Prošle godine stala je u polufinalu, ove želi novi juriš na trofej. Selektor Viktor Troicki je za duel sa Slovačkom izabrao trenutno najjači sastav.
U Kraljevu igraju Hamad Međedović, osvajač poslednjeg Nekst-džen mastersa, takmičenja kojeg su pre njega uspeli da pokore Stefanos Cicipas 2018, Janik Siner 2019, Karlos Alkaraz 2021, zatim iskusni Laslo Đere i Dušan Lajović, a tu je i Miomir Kecmanović, otkrovenje prošlosezonskog finala Dejvis kupa. Naravno, bez srpskog specijaliste za dubl, Nikole Ćaćića, tim ne bi bio potpun.
Kvalifikaciona runda Dejvis kupa je prepreka koju Srbija mora da preskoči ka grupnom delu finalne faze. To je duel koji mora da se dobije i to bez Novaka Đokovića. Najbolji teniser sveta svih vremena će se timu priključiti u kasnijim fazama. 

Ulaznice za Dejvis kup u Kraljevu već su u prodaji na prodajnim mestima i onlajn na Tickets.rs na linku: https://tickets.rs/category/tenis_17 

Share

Povezani postovi